Over ons

Marco Jungschlager

De toegevoegde waarde van BeStacking is de basis helpen neerzetten. Afhankelijk van de fase van de ondernemingen faciliteren bij strategische herijking en commercieel/operationele ontwikkelingen. Het is mooi om een ondernemer door ‘het glazen plafond’ te begeleiden, met focus op de juiste organisatorische ontwikkeling in combinatie met organische én acquisitieve groei met behoud van de identiteit en de cultuur van het bedrijf.

Marco is – samen met Matthieu en Rico – BeStacking gestart. Marco wil graag zijn commerciële-, operationele-, en strategische ervaring bij Private Equity geleide bedrijven inzetten, dit keer met een andere insteek. De BeStacking insteek gaat over ‘Bouwen om te houden’ en mede-ondernemen. Een duurzame organisatie neerzetten voor de zeer lange termijn. Een wezenlijk verschil met traditioneel Private Equity, en daarom een mooi alternatief voor ambitieuze ondernemers.

Marco is opgegroeid in Den Haag, getrouwd en woont met zijn vrouw en twee zoons in Kwintsheul. Om een goede work-life balans te houden sport hij graag in verschillende sportomgevingen en wandelt hij vaak met zijn honden aan het strand van Kijkduin. 

Matthieu van Amerongen

Het ‘bouwen om te houden’ concept van Marco is wat mij betreft een mooie samenvatting van wat we plegen te bewerkstelligen.  Wij werken graag aan het bouwen van duurzame ondernemingen met gelijkgestemde ondernemers. Daarmee ligt de nadruk op de performance van de onderneming en niet op de financiele structuur.  Vergis je niet, we willen nog steeds de beste zijn en zijn bereid daar hard voor te trainen en nieuwe dingen te leren.  De onderneming moet namelijk over dertig jaar nog bestaan.

Matthieu is een enthousiast en ervaren, doener, bedrijven bouwer en investeerder. Hij heeft gevoel voor vertaling van theoretische kaders naar de praktijk en is zich daarbij bewust van de omgeving waarin hij actief is. Geeft mensen de ruimte om het eigen pad te kiezen maar schroomt niet eigen ervaringen te delen.

Matthieu Is al meer dan vijfentwintig jaar echtgenoot van Renate, vader van twee volwassen dochters en woonachtig in Den Haag. Matthieu leert en leest graag maar heeft sinds kort een nieuwe hobby: met de sloep en bekenden de Westlandse wateren op. 

Rico Teikotte

Anders dan Marco en Matthieu komt Rico niet uit de omgeving van Den Haag maar is hij geboren en getogen in de gemeente Tubbergen. Bij BeStacking wordt zijn nuchtere karakter en doorzettingsvermogen gezien als een waardevolle asset.

Vanaf de start van zijn carriére is hij actief betrokken geweest bij verschillende decentrale Buy & Build organisaties, welke elk in een eigen fase zaten. Zo heeft hij ervaring opgedaan tijdens de start-up fase, maar ook heeft hij ervaren hoe een volwassen en efficiënt gerunde Buy & Build wordt geleid. In zijn functies heeft hij bijgedragen in het acquireren van bedrijven, en vervolgens het begeleiden van deze bedrijven ná closing. Ook heeft hij ervaring opgedaan in het opzetten van een efficiënte kapitaalstructuur middels een internationaal uitgezette herfinanciering. Dit in combinatie met een pragmatische instelling en het denken in logische verbanden, is hij een gesprekspartner op alle niveaus in de organisatie.

Al op de zolderkamer bij zijn ouders was Rico vroeger druk aan het leren over waarde investeren en de voordelen van langetermijn investeren. En zo gaat hij ook om met relaties.  Na meer dan 10 jaar samen te  zijn met z’n vriendin is hij recentelijk vader geworden van een zoon. 

Christiaan Tsirakos

Ondernemen is bouwen. Bouwen aan je bedrijf, beginnend met een idee en de drive om te groeien. Een reis, soms met grote uitdagingen en risico’s. Als ondernemer komt op een punt dan ook de vraag, hoe zien de aankomende jaren eruit? Ga ik mijn onderneming verder uitbouwen, overweeg je een eerste overname of ga je verkopen? De grootste vraag is echter, hoe bouw je de meeste waarde op voor de lange termijn.

Na mijn eerste acquisitie van een webhosting bedrijf in Meppel heb ook ik deze keuze moeten maken. Verder bouwen aan mijn bedrijf of groeien door acquisitie. Voor mij was een Buy & Build toen de logische keuze.

Na een aantal succesvolle jaren en enorm veel geleerd te hebben, gaan we dit doorzetten met BeStacking. Andere ondernemers met mijn praktijkervaring helpen bij het bouwen van hun eigen empire. Bouwen om te houden, waarbij de lange termijn centraal staat.

Christiaan is vader van drie prachtige kinderen, zeven jaar gelukkig echtgenoot van Cheyêne en woonachtig in het mooie Zwolle. Naast de passie om te bouwen is hij ook met regelmaat met zijn kite op het water te vinden.

Tanno Arnoldus

Vanaf het begin van zijn carrière is Tanno actief binnen bedrijfsovernames, aan verschillende kanten van de tafel en ook in de fase na closing. Hij heeft ervaring opgedaan als adviseur bij een intermediair, business analist binnen een groeiende buy & build organisatie en als business controller binnen het MT van een private equity portfoliobedrijf tijdens een verkoopproces. In zijn werk focust Tanno op het doorgronden van het business model, inzichten delen en het fundament van het bedrijf verbeteren. 

“Mijn ervaring in diverse aspecten van bedrijfsvoering, overnames en type kopers bevestigt dat BeStacking sterk onderscheidende punten heeft voor alle stakeholders. Het ‘bouwen om te houden’ model zorgt ervoor dat de unieke eigenschappen van jouw onderneming verder worden uitgebouwd, de positie van de ondernemer versterkt en medewerkers betrokken blijven binnen hun team. Dit resulteert in een langjarig partnership tussen alle partijen waardoor er voor alle betrokkenen meer waarde wordt gecreëerd.”

In 2024 is Tanno na elf jaar getrouwd met Margot, samen wandelen ze graag met de hond in de bossen rondom Apeldoorn.