Voor de ondernemer

Ondernemen kan eenzaam zijn. Als je groot durft te denken of andere grote uitdagingen hebt zijn er maar weinigen waarmee je echt kan sparren.

Een goede ondernemer zoekt sparring partners en andere mensen die hem/haar aanvullen. Goede sparring partners maken verbinding tussen de ondernemer en de kansen en uitdagingen voor de onderneming.

Dat is dan ook wat wij trachten te doen.  Naast financiële middelen brengen we ervaringen, theorie en organisatiekennis in welke de ondernemer nodig heeft om de volgende stap te maken met de onderneming.

Wij hebben niet de behoefte om op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Het is veel waardevoller om anderen door hetzelfde leerproces heen te zien gaan welke je zelf eerder hebt doorlopen. Want hierdoor ontstaat een netwerk van gelijkgestemden met ambitie binnen BeStacking met elk hun eigen specialiteit.

|

Een goede sparringpartner

Rob van der Salm

Door de jaren heen heb ik als ondernemer en als investeerder veel ondernemingen mogen (helpen) verbeteren.

Mijn uitgangspunt is daarbij altijd geweest dat het punt op de horizon helder moet zijn. Er moet soms veel gebeuren maar het einddoel is helder. Dat einddoel is een onderneming die voor de komende jaren bestaansrecht heeft met bij voorkeur een leidende rol in haar markt. Door op een rationele manier te innoveren vinden we samen de balans tussen gezonde continuïteit en concurrentievermogen.

Voor de komende jaren is de uitdaging complex voor veel ondernemingen omdat ze AI in de kern van het bedrijf moeten plaatsen en dat op een veilige wijze moeten doen.

Wij gaan deze bedrijven helpen door een groep van professionele ondernemingen te bouwen die in deze behoefte voorziet. Momenteel werk ik aan het uitbreiden van deze groep.

Voor de onderneming

Het voortbestaan van de onderneming staat voor ons centraal. Dat vereist executie van een heldere strategie door een ambitieus team.

Lees meer

Voor de medewerk(st)er

Een leven lang ontwikkelen als uitgangspunt. Het tempo waarin en de richting waar naar toe bepaal jij.

Lees meer