Voor de onderneming

Voor de onderneming - Marco en Matthieu

Ondernemingen bevinden zich in een continu veranderende omgeving waar kansen en bedreigingen elkaar afwisselen.  BeStacking heeft als doelstelling te investeren in een selecte groep van ondernemingen welke intrinsiek goed zijn of kunnen worden. We helpen deze bedrijven in de kern te verbeteren en daarmee te versnellen.

Zodra BeStacking toetreedt als partner zal de onderneming merken dat er gewerkt wordt aan die eigenschappen welke een onderneming gezond maakt en houdt wat ons betreft zijn dat de volgende onderwerpen: competitief voordeel, organisatie, kapitaalstructuur etc.  De onderneming en haar lange termijn perspectief is daarbij het enige uitgangspunt.

Of er nu buy & build kansen zijn in Nederland of Europa, er een financiële of operationele (her)structurering nodig is of een carve-out plaats moet gaan vinden , met BeStacking haal je een partner in huis die het allemaal meermaals gedaan heeft zowel als investeerder en als operator.

|

Heldere strategie executeren

Matthieu van Amerongen

Wat maakt of een onderneming succesvol is?  Naast een dosis geluk is het met name het gevolg van bewust zijn.  Bewust van de dynamiek van de markt waarin je bedrijf actief is, bewust van de fase van de markt, bewust van de cultuur in het bedrijf en bewust van je eigen impact als ondernemer.

Ik heb goed georganiseerde bedrijven een gebrek aan succes zien hebben doordat ze in de verkeerde markt actief zijn.  Daarentegen kan een goed gekozen markt leiden tot succes voor meer dan een normaal deel van de actieve bedrijven in die markt.

Wij helpen onderneming een strategie te ontwikkelen die past bij hun waardestrategie en we helpen bedrijven om die succesvol te executeren.  Je zult positief verrast worden als de onderneming een juiste balans vindt, zich openstelt en groot durft te denken.

Voor de ondernemer

Onze structuur garandeert dat de financiële belangen van alle partijen gelijkgestemd en langjarig zijn. Dit is de basis van waaruit we gaan bouwen.

Lees meer

Voor de medewerk(st)er

Een leven lang ontwikkelen als uitgangspunt. Het tempo waarin en de richting waar naar toe bepaal jij.

Lees meer